UA-91433382-1

2016-05-12 Barbaresco a Tavola

Ni kan hitta mer information på

Facebook  

 Piemonte video 

Resans program
Vi kommer fram torsdag kväll till Castello di Novello där vi checkar in för kvällen. Troligtvis väntar ngn flaska vin där


Fredag
Efter frukost på hotellet tar Vi bussen in till Cisterna d'Alba och Cantine Povero och prövar deras viner med tilltugg . Sedan tar Vi bussen till Neive och provar oss fram med Cantina Francones http://www.franconevini.com/en/index.php viner samt tilltugg.

Stannar där ngn timme och därefter tar vi bussen tillbaks till hotellet för lite vila. På kvällen hämtar bussen upp oss för Barbaresco a Tavola som antingen blir i byn Barbaresco eller Neive och testar oss igenom ca 15-20 olika barbarescon med mat.

Lördag
Efter frukost tar vi bussen till byn Barolo och har våran första provning på Cantina Camerano http://www.cameranobarolo.net/. Därefter hämtar bussen oss där och tar oss vidare till lunch i Monforte d'Alba och La Torciella. Äter en bit mat och prövar deras viner. Därefter tar vi bussen till Diano d'Alba vilket följs utav en provning på Tenuta San Quirico http://www.stefanofarinawines.com/SchedaTenuta.php?codTen=1

På kvällen äter Vi en flerrätters på slottet där Vi bor


Söndag
Vi stannar och äter lunch på Azienda Giribaldi http://www.vinigiribaldi.it/ och prövar på nägra av deras viner innan bussen tar oss till Bergamos flygplats.

Kostnad: 8,875kr/pers inkl moms ( detta inkluderar flyg, transfer, boende på slott, vinprovningar)

Flyg med Ryanair Skavsta - Bergamo

Sista anmälningsdag: Snarast ( Vi måste bli ca 20 pers om det ska funka med buss o dyligt)
Bokning sker via joakim.staaf@wine-ipass.se, 070-2715404, www.wine-ipass.se

 

 


Produktjämförelse (0)


Barbaresco a Tavola

Barbaresco a Tavola

Fantastisk resa där vi provar Barbaresco viner Läs mer under spec, det tilltänkta programmet ..

8 875.00€ Exkl moms: 8 875.00€

Visar 1 till 1 av 1 (1 Sidor)