UA-91433382-1

Om oss

Vision
Inte det största företaget men med en familjekänsla 
Och en genuin kunskap om viner och vinresor

 

Ambition 
Tre områden, ett management

Vår ambition är inte att bli det största företaget. Men att förmedla en välbekant känsla, med en genuin kunskap om vin och resor . Kunderna är alltid vårt största fokus, därför lyssnar vi in era åsikter. Vi arrangerar vinresor huvudsakligen till Italien. Där kultur, mat och vin presenteras för ett par underbara dagar i en symfoni av smaker och upplevelser.

Vi importerar från små vingårdar till restauranger, hotell och till Systembolaget i Sverige . Vingårdar som förmodligen aldrig skulle ses i Sverige eftersom de inte producerar tillräckliga volymer , eller har en stor marknadsföringskonto. De är ofta små familjevingårdar.

 Vi erbjuder distansförsäljning till våra kunder, vi kommer att fokusera på viner från Piemonte, Toscana och Veneto. Vi kommer att göra detta med Wine Import iPass Ltd, och genom att betala alkoholskatt och moms.  Vi kommer att kunna erbjuda månadens producent. Vanligtvis hittar man bara ett vin från en producent men vi kommer att kunna erbjuda hela deras sortiment

Strategi
Vårt företags strategi är att importera spännade kvalitetsviner för att täcka behovet såväl för Systembolaget samt för HORECA (hotell, restaurang samt Catering) samt för distansförsäljning. Vi kommer att starta upp vår e-shop för distansförsäljning direkt till våra kunders adresser.

Välkomna  

www.wine-ipass.se